Hãrti din Periam
 
Harta strãzilor
Comuna Periam are acum nume de strãzi. Mai jos puteti vedea douã varinate ale hãrtii strãzilor, una color si una alb/negru.
Variantã color | Variantã alb/negru
 
Harta Interactivã
Acum putetai vedea o hartã interactivã a comunei Periam, cu multe locatii punctate pe hartã, cu videoclipuri si imagini. Harta nu este încã finalizatã si voi mai adãuga noi locatii, fotografii si videoclipuri.

Vezi harta mai mare
 
Harta Vizitatori este cea mai nouã achizitie. Aici poti sa te folosesti de tehnologia Google Maps pentru a lãsa numele tau si un mesaj in locatia exacta unde te aflii in momentul acesta.
Ca o noutate pe acest site puteti vedea Periamul din spatiu. Un mod aparte de a vizita Periamul. Dupã ce ati accesat Harta Satelit trebuie doar sã utilizati uneltele din partea stângã a ecranului pentru a mãri imaginea sau a naviga prin imagine.
 
Hãrti disponibile
Harta interactivã a judetului Timis
Hartã vizitatori | Hartã satelit |
Hartã Periam 1892 | Hartã Periam 2003

 

 
Stumble! Bookmark and Share

 

Flux de stiri RSS
Abonament stiri. Introdu adresa de e-mail.

  Azi este
Acest site a fost conceput si creat de Cristi Mirea.Toate drepturile asupra conceptului si elementelor grafice apartin autorului. Drepturile asupra fotografiilor apartin fotografilor acestora. Textul care apare in acest site apartine autorului care l-a scris. Acest site a fost realizat fa~ra~ suport financiar din partea consiliului local Periam, sau a altei organizatii, persoane fizice sau juridice.